Moeite met opstaan

Vaak krijgt men op oudere leeftijd moeite met het opstaan uit de stoel. Hiervoor zijn diverse oplossingen te bedenken, zoals het gebruiken van een kussen in de stoel, het kopen van een hogere stoel of het kopen van een sta-op stoel. Vaak is het gebruik van een kussen een tijdelijke oplossing, wat ook met zich meebrengt dat men hier vaak weinig aan wil uitgeven. Het grote nadeel van het gebruik van een kussen is dan ook dat het gebruik van een kussen in veel gevallen de ergonomie niet ten goede komt.

 

Sta-op stoelen

Een goede oplossing voor genoemd probleem is de aanschaf van een sta-op stoel. Belangrijk is daarbij het maken van een goed overwogen keuze. Wij kijken met u naar diverse aspecten bij het bepalen van de juiste sta-op stoel. We nemen met u door hoe intensief u de stoel gaat gebruiken, waar u de stoel voor gebruikt en wat voor u de vereisten zijn. Een sta-op stoel hoeft namelijk geen duizenden euro’s te kosten. We bieden u namelijk een aantrekkelijk assortiment kwalitatief hoogwaardige, zeer betaalbare stoelen.

 

Levering

Wanneer we samen met u een keuze hebben gemaakt, is het natuurlijk de vraag hoe de stoel bij u komt. Veel sta-op stoelen kunnen we uit voorraad leveren en zijn dus binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. U hebt hier zelf geen omkijken naar. We zorgen namelijk dat de stoel bij u thuis afgeleverd wordt door een van onze eigen medewerkers, zodat u verzekerd bent van goed advies tot in uw (woon)kamer. De stoel wordt voor u neergezet op een voor u geschikte plaats en we zorgen dat de stoel gebruiksklaar is. Hebt u hierna nog vragen? Dan kunt u uiteraard altijd kosteloos contact met ons opnemen. Uw vragen worden door uw persoonlijke adviseur beantwoord.

 

Service en onderhoud

Een veelgestelde vraag bij aanschaf van een sta-op stoel is waar men rekening mee moet houden als het gaat om service en onderhoud. Als er iets met uw sta-op stoel is, vragen we u contact met ons op te nemen. Wij zorgen dan dat er een monteur bij u aan huis komt die het probleem op een nette en vakkundige wijze verhelpt.

×

Neem contact met ons op