Scootmobielen

Een scootmobiel is voor de meeste mensen geen dagelijkse uitgave. Laat u dan ook goed adviseren door een gespecialiseerd bedrijf. In het aankoopproces kijken wij samen met u naar de wensen en doelstellingen. Wilt u hem dagelijks gebruiken voor lange afstanden? of wilt u de scootmobiel incidenteel gebruiken voor de korte stukjes in de buurt? Ook bieden wij de mogelijkheden voor opvouwbare scootmobielen die eenvoudig in de auto meekunnen en speciale modellen zoals gesloten modellen of duo scootmobielen. Hieronder een kort overzicht van een aantal belangrijke items die wij samen met u doorlopen:

 • 3-wiel of 4-wiel
 • Gebruik binnen/buiten
 • Meenemen in de auto (transport)
 • Zitpositie (lengte), comfort
 • Bediening (handgas, voetgas, draaigas)
 • Overzichtelijk dashboard
 • Type banden
 • Verlichting
 • Garantie etc

 

We maken onderscheid in de diverse modellen scootmobielen die wij aanbieden:

 • Opvouwbare scootmobielen
 • Grote scootmobielen
 • Speciale scootmobielen

 

U heeft de juiste scootmobiel gekozen, maar hoe zit het dan met de service? Naast een goede scootmobiel wilt u natuurlijk ook zekerheid. Uitstekende kwaliteit van de scootmobiel is dan natuurlijk van groot belang. Onze merken selecteren wij op diverse aspecten zoals kwaliteit, levertijd, onderdelen levering, garantie afhandeling en veel meer. Zo hebben wij ook belangrijke Nederlandse merken in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij u altijd de juiste service bieden na aanschaf van uw scootmobiel en u altijd mobiel houden.

 

Showroom

Een scootmobiel proberen is naar ons idee één van de belangrijkste onderdelen om te kijken hoe het hulpmiddel voor u functioneert. In onze showroom kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een passing, maar ook bij u thuis behoort tot de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende afspraak.

 

Scootmobiel rijles

Veel ouderen zijn in het beginstadium nog wat onzeker op een scootmobiel. Graag helpen we u eigen te worden met uw scootmobiel. U zult het namelijk met ons eens zijn wanneer we zeggen dat u veel meer plezier zult hebben van uw scootmobiel wanneer het apparaat vertrouwd aanvoelt. Daarom adviseren we het nemen van scootmobielles en begeleiden we u altijd bij aankoop van een scootmobiel. Tevens hebben we een uitgebreid netwerk van therapeuten dat voor u klaar staat om u scootmobiel rijles te geven.  Om dit te stimuleren hebben we tevens leuke acties. Onze visie is namelijk: pas wanneer u tevreden bent, zijn wij tevreden.

 

Onderhoud

Om er zeker van te zijn dat uw scootmobiel betrouwbaar blijft is periodiek onderhoud van groot belang. Dit doen wij allemaal in eigen beheer. In het onderhoud kijken wij naar diverse belangrijke onderdelen om pech onderweg te voorkomen. Hieronder een aantal belangrijke onderdelen:

 

Accu’s Banden Dashboard Motorrem Storingdiagnose  Koolborstels
scootmobiel accu onderhoud scootmobiel banden onderhoud scootmobiel-dashboard-stuurinrichting Scootmobiel motorrem onderhoud Scootmobiel uitlezen computer storingen scootmobiel-informatie-koolborstel-onderhoud

 

 

Reparaties

Een ongeluk zit in een kleine hoekje. Mocht u onverhoopt schade hebben aan uw scootmobiel dan kunt u ook bij ons terecht. In onze eigen werkplaats verzorgen wij een professionele reparatie van uw scootmobiel. Tijdens langdurige reparaties is vervangend vervoer altijd mogelijk. Zo blijft u mobiel en kunt u uw dagelijkse uitjes blijven doen.

 

Service

Voor onderdelen van nagenoeg alle scootmobielen kunt u tevens ook bij ons terecht. Denk hierbij aan banden, accu’s, koolborstels, motoren, zittingen, sturen en veel meer. Heeft u vragen over montage of installatie kunt u ook bij ons terecht. Soms is een mailtje of telefoontje genoeg om u snel weer op gang te helpen met de juiste onderdelen. Wij helpen u graag.

×

Neem contact met ons op