ADL-hulpmiddelen

ADL staat voor algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen. al deze hulpmiddelen helpen u het dagelijkse leven te vergemakkelijken. Denk hier aan alle dagelijkse handelingen van aankleden, douchen, slapen, eten en veel meer. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van diverse merken.

 

Slaapkamer

Veel mensen hebben moeite om de dagelijkse handelingen in de slaapkamer te verwezenlijken. Met de ADL-hulpmiddelen in ons assortiment wordt het een heel stuk makkelijker. Denk hierbij aan producten voor het aan- en uitkleden, dienbladen, bedverhogers, anti-decubitus, bedtouwladders, bedsteunen en veel meer. Ook hebben wij hoog/laag bedden in ons assortiment met daarbij bijpassende meubels.

 

Badkamer

De badkamer moet een veilige plaats zijn waar men zichzelf verzorgt. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide serie bad-, douche en toilethulpmiddelen. U kunt daarbij denk aan toiletverhogers, toiletstoelen, douchekrukjes en -stoelen, wandbeugels, badopstapjes, doucherolstoelen, anti-slip matten en veel meer.

 

Keuken

Zelfstandig bereiden en eten van voedsel of drinken is niet altijd vanzelfsprekend. Er bestaan een groot aantal ADL-hulpmiddelen die dit kunnen vergemakkelijken. U kunt daarbij denken aan aangepast bestek, speciale drinkbekers en borden, openers, snijplanken en snijhulpen en veel meer.

 

Huishouden

Het huishouden kan worden vergemakkelijkt met diverse middelen. U moet daarbij denken aan diverse houders en grijpers, sleutel- en knoppendraaihulpen, handvatverdikkers, scharen en nog veel meer.

 

Hobby

Het kunnen blijven uitvoeren van uw hobby’s vormt een belangrijk onderdeel van ieders leven. Wij hebben een breed assortiment ADL-hulpmiddelen op dit gebied, zodat u toch kunt blijven breien, naaien, kaarten, tuinieren of welke hobby u ook beoefend.

 

Schrijven, lezen en communicatie

Ons assortiment om gezond te blijven kent diverse hulpmiddelen zeker als u moet revalideren of therapeutisch bepaalde oefeningen moet doen. Denkt u bijvoorbeeld aan middelen die uw knijpfunctie moeten verbeteren, eenvoudige fietstrainers, stappentellers, bandages, braces en nog veel meer. Er zijn ook handige pillendoosjes, pillensplitter en -vergruizers om medicijngebruik te vergemakkelijken.

 

Mobiliteit

De eenvoudige hulpmiddelen op het gebied van mobiliteit zijn met name diverse wandelstokken (ook met zitje), loopkrukken en -rekken, driepoten , transferplanken en trippelstoelen. Ook schoenovertrekken om uw grip in sneeuw en op ijs te vergroten zitten in onze collectie.

 

Het assortiment van ADL producten is zeer groot. Bent u op zoek naar iets speciaals of heeft u vragen over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

×

Neem contact met ons op