Over Zorg Totaal Groep

 

Wij van Zorg Totaal hebben als doelstelling de zorgvrager te ondersteunen middels het bieden van goed advies en een degelijk product. Concreet houdt dit in dat we u helpen door middel van het geven van tips en suggesties bij het kiezen van het juiste hulpmiddel, alsmede tips voor het juiste gebruik van uw hulpmiddel. Hiernaast bieden we u deze hulpmiddelen ook aan op onze hulpmiddelen website www.zorgtotaalwinkel.nl

about-1

Bezoek onze showroom

Wilt u liever zelf zien en ervaren welke hulpmiddelen u kunnen helpen in het vergroten van uw mobiliteit? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom. Onderaan deze pagina vindt u het adres van onze ruime showroom.

Onze merken

Zorg Totaal voert producten van hoge kwaliteit en garandeert hiermee niet alleen de degelijkheid, maar ook de veiligheid van de geleverde producten. Daarnaast zorgen wedoor het bieden van producten die voldoen aan de laatste richtlijnen dat u altijd verzekerd bent van correcte en stipte aftersales.

Hieronder ziet u een aantal van de merken die wij voeren, waaronder de meest bekende leveranciers in Nederland, als Life & Mobility (Solo), Handicare, Vermeiren, Drive en Pride. Mocht u zich afvragen of we ook uw merk voeren of hiervoor ondersteuning kunnen bieden, neem dan gerust contact met ons op.

Circle of Life Award

Circle of Life Award

AHA NOVA Awards®

AHA NOVA Awards®

Shirley Ann Munroe Leadership Award

Shirley Ann Munroe Leadership Award

Magnet Recognition Program®

Magnet Recognition Program®

×

Neem contact met ons op